Vrienden van Best on Wheels

U hoort waarschijnlijk regelmatig enthousiaste verhalen van uw vader of moeder, uw broer of zuster of uw buren over de mooie scootmobieltochten die zij met ‘Best on Wheels’ rijden. En ook hoe gezellig het daar is!

Uw ondersteuning van ‘Best on Wheels’

 U zult onze scootmobielvereniging daarom vast een warm hart toedragen. Maar door lid te worden van ‘Vrienden van Best on Wheels’ kunt u ons ook financieel ondersteunen. U kunt al lid worden voor € 15 per jaar. Maar elk hoger bedrag is uiteraard van harte welkom.

De kosten van Best on Wheels bestaan vooral uit het kopje koffie of thee dat wij onze leden tijdens de ritpauzes aanbieden. Verder lopen de kosten voor onze winterse ledenbijeenkomst in de papieren. Tijdens de wintermaanden rijden wij niet, maar willen het contact met onze leden niet verliezen. Wij houden daarom jaarlijks in januari een ledenvergadering met een feestelijk karakter.

 Daarnaast zijn er maandelijks drukkosten voor de routebeschrijvingen en begeleidende brieven. Ook maken wij jaarlijks fotoboeken over het afgelopen scootmobielseizoen. Hieraan zijn ook hoge kosten verbonden, hoewel wij ons uiterste best doen alles zo goedkoop mogelijk te doen.

 

 

Als inkomsten ontvangen wij een jaarlijkse contributie van onze leden. Verder krijgen we subsidie van de gemeente Best en van tijd tot tijd ook donaties van de Rabobank of Zorgbelang Brabant. De donaties zijn eenmalig en dus géén vaste inkomensbron. De jaarlijkse contributie proberen we zo laag mogelijk te houden. Wij willen voorkomen dat deze een drempel gaat vormen om lid van onze ‘club’ te worden. Zonder subsidie zijn onze inkomsten niet genoeg om al onze kosten te dekken. Daarom stellen wij het op prijs als u - door vriend te worden van Best on Wheels – eraan zou willen meewerken dat onze scootmobielclub de komende jaren zijn tochten kan blijven maken.

Als u besluit vriend te worden, kunt u het volgende verwachten:

  • U wordt met een nieuwsbrief regelmatig op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen van Best on Wheels.
  • Bovendien ontvangt u het fotojaarboek.
  • U kunt tegen gereduceerd tarief deelnemen aan ons jaarlijkse daguitstapje buiten Best. Voor dit jaar staat een mooie tocht door de Loonse en Drunense duinen  gepland inclusief een feestelijke koffiestop met gebak en een smakelijke lunch in dit mooie natuurgebied.

Hoe wordt u Vriend van Best on Wheels?

Om Vriend te worden van Best on Wheels kunt u zich aanmelden via de contactpagina, schriftelijk via het postadres of door een mail te sturen naar de secretaris via: secretaris@bestonwheels.nl